AFISE PENTRU PACE - NOIEMBRIE 2015

Sâmbătă  07 Noiembrie 2015 a avut loc premierea copiilor participanţi la concursul „AFISE PENTRU PACE”, editia 2015-2016.

Evenimentul care s-a desfasurat la sala Europaa Camerei de Comert si Industrie a judetului Prahova, Str. Cuza Voda, nr.8, et.II, se înscriepe linia acţiunilor derulate de Asociatia LIONS CLUBS INTERNATIONAL si Asociatia LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA.

A fost ziua in care membrii ai Clubului Lions Ploiesti au premiat  copiii ce au participat si anul acesta la concursul ”Afise pentru pace” organizat de Asociatia Lions Club Ploiesti pentru a saptea oara.

In urma jurizarii au fost acordate urmatoarele premii:

PREMIUL I- 1000 RON   MARIN ELENA CATALINA, clasa a VIII - a, Scoala Rares Voda, desenul participa la selectia nationala dela Sighisoara, 14 Noiembrie 2015 

PREMIUL II- 500 RON   BIRLIGEA ANDREI, clasa a VI-a, Lic.Tehn. Constantin Cantacuzino Baicoi

PREMIUL III- 300 RON  SPATARU OVIDIU GEORGE, clasa a VIII-a, Scoala Rares Voda

MENTIUNE SPECIALA -100 RON RADU ELENA DANIELA, clasa a VII-a, Scoala Rares Voda 

Pentru a incuraja talentul  copiilor au mai fost acordate un numar de 11 Certificate de Apreciere pentru participarea la acest concurs.

Concursul „AFISE PENTRU PACE” organizat de clubul Lions Ploiesti s-a adresat si anul acesta copiilor cu vârste între 11-13 ani, din şcoli generale si colegii ale Municipilului Ploiesti si Jud.Prahova.

Tema concursului pentru anul lionistic 2015-2016 a fost “ SHARE PEACE”. La fel ca in toti anii, concursul a fost piramidal, avind  baza  la nivel de club.

Copiii au primit diplome cadouri din partea organizatorilor. Nu au fost uitate nici doamnele profesoare ce au fost rasplatite cu flori pentru daruirea si pasiunea cu care indruma pasii micilor artisti.

Lions Ploiești, subscrie la misiunea globala a organizatiei: crearea si mentinerea, in scopul ajutorului umanitar, a unui spirit de comunitate intre oameni, prin intermediul voluntariatului, prin implicarea in comunitate si prin cooperarea la nivel international.

Pacea este una din valorile fundamentale ale omenirii, ce trebuie pastrata si dusa mai departe de catre generatia viitoare reprezentata de copii.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search