LIONS CLUB PLOIESTI - PARTICIPARE LA EVENIMENTE IN TARA OCTOMBRIE 2015

Sambata , 17 Octombrie 2015, am avut placerea de a participa la editia a V-a a  Sărbătorii Câmpenești "Parfum de Toamnă Buzoiană".

In cadrul unui pranz romanesc, cu mancare traditionala si degustare de vinuri, membrii mai multor  cluburi lions din tara au impartasit din experienta in lionism, au facut schimb de idei, imbinand astfel utilul cu placutul.

Pe parcursul zilei de Sambata, nu a avut loc doar o intalnire a unor membrii Lions, ci a fost intalnirea unor vechi prieteni din cluburi lions, ce speram ca va avea ecou in viitor prin proiecte comune in sprijinul comunitatii.

Doi membrii ai Lions Club Ploiesti au participat in seara zilei de Vineri 23 Octombrie 2015 la Balul de Caritate organizat de Clubul Lions Brukenthal Sibiu, avand tema Totul pentru vedere.

Aniversarea a fost sarbatorita asa cum se cuvine, cu invitati – membri lions prieteni din celelalte cluburi din Sibiu dar si din tara precum si oficialitati ale orasului Sibiu ce sustin actiunile clubului.

Felicitam membrii Clubului Lions Brukenthal Sibiu pentru organizarea deosebita a evenimentului si le multumim totodata pentru invitatia de a le fi alaturi la aceasta mare sarbatoare.

Ne bucuram ca le suntem prieteni si ca avem posibilitatea de a invata din bogata lor experienta lionistica. 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search