TABARA ECO SEPTEMBRIE 2015

Vizită  membrii Lions Club Ploiești la Școala de vară-ECO TABĂRA "Gândește Verde, Gândește Curat"

Miercuri, 2 Septembrie 2015 membrii Lions Club Ploiești au facut o vizită copiilor participanți la Școala de vară-ECO TABĂRA "Gândește Verde, Gândește Curat" pentru a le vorbi despre voluntariat, acțiuni și valori promovate în Lionism.

Școala de Vară, organizată de Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, a fost la cea de-a doua ediție, iar elevii prezenți au fost încântați să descopere cât mai multe despre natură și protecția mediului.

În cadrul Școlii de Vară, elevii au făcut plimbări prin pădure, au fost informați despre ariile protejate din județil Prahova, despre gestionarea deșeurilor, au primit lecții de geologie și multe altele.

Vizita  membrilor Lions a fost organizată pentru a identifica împreună cu organizatorii Școlii de Vara si elevii prezenți cât mai multe activitați în domeniul protecției mediului.

Elevii, au primit materiale informative despre Lions Ploiești și Lions International și au aflat despre proiectele în care ei s-ar putea implica în cadrul clubului.

Membrii Lions Ploiești vor să atragă în misiunea și acțiunile lor cât mai muți tineri, să-I modeleze în spiritul unor valori și principii solide încă de mici, pentru a-i ajuta să devină adulți frumoși, bază pentru societate.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search