DONATIE GHIOZDANE SEPTEMBRIE 2015

Săptămâna Demnității Copiilor  celebrată la Ploiești de membrii Lions Club

Joi, 3 Septembrie 2015, membrii Lions Club Ploiești au făcut o vizită copiilor de la Casa Alexandra din Ploiești, cu ocazia Săptămânii Demnității Copiilor,  celebrată în cadrul Lions Clubs International în perioada 30 August-5 Septembrie.

Leii de pe întreg mapamondul se implică în aceasta săptămână în acțiuni și proiecte ce servesc Copilul, încercând astfel să ofere un viitor luminos acestor fiinte minunate, dar atât de neajutorate.

Acțiunile au în prim plan copii defavorizați, a căror viață nu este una ușoară și pe strada cărora soarele răsare mai rar, în ciuda zâmbetului lor molipsitor și a poftei de viață cu care întâmpina greutățile.

Casa Alexandra apartine de Fundatia Concordia si are 36 de locuri pentru copii, inclusiv de etnie romă, din cartiere sărace ale Ploieștiului. Centrul oferă o masă caldă, programe educaționale de tip școală după școală pentru copii, sprijin pentru găsirea unui loc de muncă pentru familii, informare pentru sănătate, consiliere psihologică şi sprijin pentru acces la servicii publice.

Membrii Lions Club Ploiești, au mers la cei 36 copii, cu ghiozdane si rechizite, pentru ca începerea anului școlar să nu-i  prindă nepregătiți. Copiii i-au întâmpinat cu un program artistic bine pus la punct, jocuri interactive, plus o mulțime de zâmbete  și îmbrățișări dintre cele mai sincere.

Dacă vom învăța să respectăm drepturile copilului, lumea lor va prinde sens, iar drumul lor în viață va fi plin de culoare și îi va ajuta să devină adulți responsabili și demni, o mândrie pentru societate.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search