TABĂRĂ DE MATEMATICĂ CÂMPULUNG-MUSCEL 12-18 IULIE 2015

În perioada 12-18 Iulie 2015, Clubul Lions Negru Vodă Câmpulung a organizat tabăranațională de matematică pentru elevii ce trec în acest an clasa a VIII-a și sunt pasionați de matematică cu o situație materială precară. Copiii au fost inscrisi in tabara de cluburile lions din District.

Îmbrățișând inițiativa, Clubul Lions Ploiești, a trimis și anul acesta în tabără 2 eleve de la Școala Sfântul Vasile și Colegiul Național Mihai Viteazul din Ploiești. Copiii au obținutîn decursul anilor mai multe diplome la concursuri locale și regionale la matematicăși alte dișcipline din programa școlară.

Toți copiii au beneficiat la Câmpulung de condiții deosebite de cazare și masă, precum și de profesori îndrumători, colaboratori la Gazeta Matematică.

Copiii au fost foarte mulțumițiși încântați de zilele petrecute în tabără, atât pentru exercițiile de matematică pe care le-au rezolvat, câtși pentru programul de drumețiiși distracție oferit de organizatori.

Mulțumim Clubului Lions din Câmpulung, pentru implicare și pentru că ne-a oferit posibilitatea participării în această tabără.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2020 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search