LIONS CLUB PLOIEȘTI CELEBREAZĂ ZIUA INTERNAȚIONALĂ A COPILULUI - IUNIE 2015

În fiecare an, în prima zi de vară, 1 iunie, se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – Copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia şi iubi copiii şi de a promova bunăstarea copiilor din toată lumea.

Lions Club Ploiești, prin membrii săi, acordă o importanță deosebită Copiilor. Foarte multe din acțiunile organizate de club în cadrul comunității prahovene sunt îndreptate spre copii: Concerte caritabile, screening-uriOftalmologice, suport material pentru studiu, burse etc.

Fiecare copil ajutat, educat în spiritul unor valori și principii puternice, reprezintă un viitor adult echilibrat, o bază pentru societate. În această zi, mai mult ca oricând, membrii Lions Club Ploiești, încearcă, încă o dată, sădesfășoare, o campanie indirectă de conștientizare a interesului pentru copil, care trebuie sa fie unul prioritar, toți copii avândnevoie de sprijinul și atenția noastră zi de zi.

Dacă mulţi copii s-au distrat şi au sărbătorit alături de cei dragi, fiind poate mai răsfăţaţi decât în alte zile, este bine de ştiut că există şi copii care nu au puterea să zâmbească, aceştia trăind o viaţă prea dură pentru vârsta lor, conștientizând evenimente triste de la o vârstă fragedă.

Membrii Lions Ploiești, și-au îndreptat atenția spre acești copii, ce nu au posibilitatea să ajungă prea des pe strada copilăriei, împovărați de griji, cu multe lipsuri și privați astfel de multe bucurii specifice vârstei.

Astfel, încărcați de cadouri și dulciuri, am fost în vizităîn Comuna Iordăcheanu, sat Mocești, județ Prahova, celebrând astfel copiii proveniți din familii cu o situație materială precară.

Micuții, ne-au asteptat cu zâmbetele pe chip, iar bucuria pe care am simțit-o cu fiecare dar acordat nu poate fi descrisăîn cuvinte. Pentru noi, membrii Lions Club Ploiești, copiii reprezintă cea mai mare bogăție, iar societatea noastră are nevoie de copii educațiși sănătoși de care sa fim mândri.

Noi Servim cu Excelență!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search