STRANGERE DE FONDURI - BREAZA MAI 2015

Ultimul weekend din Mai 2015 a fost plin de evenimente pentru membrii clubului Lions Ploiesti.

Mai mult de jumatate din membrii clubului ne-am intalnit intr-frumoasa locatie de pe Valea Prahovei, in orasul Breaza, una dintre cele mei frumoase zone sub montane din Romania, cu aerul cel mai pur.

Scopul intalnirii a fost acela de a participa la o instruire pentru coeziunea echipei lions dar si de a strange bani pentru cumpararea unor frigidere necesare pentru dotarea unei sectii a unui spital din Ploiesti.

Ca echipa, ca membrii ai aceluiasi club, noi incercam sa obtinem excelenta urmand ceea ce am invatat prin parcurgerea etapelor programului international lions Club Excellence Process. Totodata noi credem ca unitatea unei echipe este imperativ necesara pentru obtinerea succesului.

Organizarea acestui Teambuilding a fost poate cea mai buna idee de pana acum. Astfel am aflat lucruri noi despre colegii si prietenii nostrii si in acelasi timp am reusit sa adunam o suma de bani pentru atingerea scopului propus, acela de a cumpara frigidere pentru sectia spitalului judetean din Ploiesti.

Mediul in care ne-am intalnit a fost unul foarte prietenos. O vila eleganta si bine dotata inconjurata de natura, a fost cea mai buna optiune. Toti membrii prezenti la aceasta actiune si-au utilizat abilitatile culinare pentru prepararea unui delicios gratar pentru masa de pranz care a urmat programului de instruire. Am aflat astfel ca avem in club mai multi sefi bucatari, gata sa-si demonstreze indemanarile culinare.

Aceasta actiune a clubului ne-a ajutat pe fiecare dintre noi sa ne cunoastem mai bine la nivel personal, sa crestem colaborarea dintre membrii echipei stabilind o legatura stransa intre noi, cum sa comunicam mai bine unul cu celalalt si cu cei din jur si multe altele.

Ideea de intalnire si comunicare interpersonala a membrilor echipei, precum si strangerea de fonduri a fost o consecinta a programului Club Excellence Process implementat de clubul nostru.

Suntem determinati in ceea ce facem, uniti, iar rezultatele sunt din ce in ce mai vizibile in comunitatea din care facem parte.

Intalnirea a fost un succes, am incheiat saptamana cu ganduri pozitive, idei noi despre Lionism si un club mai puternic.

Pe de alta parte, satisfactia de a aduna si bani pentru scopul propus a fost incomensurabila.

SERVIM CU EXCELENTA!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search