ACȚIUNE CENTRUL DE PRIMIRE ÎN REGIM DE URGENŢĂ „CIREŞARII” PLOIEŞTI APRILIE 2015

Joi, 02 Aprilie 2015, membrii Lions Club Ploiești au facut o vizită Centrului de Primire în Regim de UrgențăCireșarii” din Ploiești, unde am donat doua PC-uri complet utilate.

Centrul are o capacitate de 50 de locuri, beneficiari sunt copiii pentru care s-a dispus, în condiţiile legii, plasamentul în regim de urgenţă.
Prima impresie dupa vizita
și conversația cu Șefa Centrului, Dna Mirela Sterescu, a fost ca: DA, SE POATE! Am rămasimpresionanți de acest centru, am simțit devotament, iubire și dorința de a face cât mai mult bine.

Centrul de Primire în Regim de Urgență "CIREȘARII'' din Ploiesti este, de departe, o componentăesențială a județului Prahova în sistemul protecției sociale a copiilor abuzați, exploatați,separați temporar sau definitiv, de parinții lor.

Centrul "Cireșarii'' se poate lăuda cu angajațidevotațiși sensibili la nevoile copiilor, oameni care se dedică total, încercând să le creeze cadrul familial pe care nu l-au putut avea acasă.

Majoritatea acestor copii au suferit traume familiale cauzate de abuzuri fizice și psihice, provenind din medii sociale vulnerabile sau dezorganizate.

În majoritatea cazurilor, copiii s-au adaptat atât de bine încât n-au mai vrut să paraseasca această "nouă familie'', datorită faptului că se simt iubițiși ocrotiți.

Acest centru asigura cazare, igiena, hrana, echipament, cazarmament, programe educative si de socializare in conformitate cu dispozitiile legale si cat mai apropiate de mediul familial. Totodata, se asigura conditii de acomodare a copiilor si de pregatire a lor in vederea reintegrarii in famile sau acceptarii unor masuri de protectie speciale.

Desi copiii beneficiaza de bune conditii si de o atentie remarcabila, unitatea intampina obstacole majore datorita situatiei financiare.

Sediul centrului "Ciresarii": Ploiesti, str. Raristei, nr. 62C; TEL: 0244.593.264. Orice ajutor e binevenit!

Noi Servim!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search