LIONS CLUB PLOIEȘTI-PARTICIPARE TÂRG ONG - MARTIE 2015

În perioada 12-13 Martie 2015, s-a desfășurat la Ploiești, în incinta  mall Afi Palace, cel mai mare târg de ONG-uri din județul Prahova, al carui scop principal a fost să ajute la conștientizarea activităților de voluntariat, popularizarea asociațiilor non-guvernamentale și promovarea direcționării celor 2% din impozitul pe profit, cauzelor umanitare, de către cei prezenți.

Membrii Lions Club Ploiești, au participat și ei la acest târg, unde și-au expus proiectele derulate, obiectivele, codul de etică și au încurajat oamenii să directioneze 2% din impozitul pe venit aferent anului 2015, cauzei lionsimului. Cei ce au vizitat standul leilor, au putut afla mai multe despre misiunea Lions, la nivel local, național și internațional.

A fost o bună ocazie de  a crește vizibilitatea clubului Lions Ploiești, a lionsimului în general la nivelul comunității prahovene. Timp de 2 zile, membrii Lions, au interacționat în mod direct cu ploieștenii și au aflat mai multe despre nevoile comunității, astfel încât viitoarele acțiuni și proiecte să fie îndreptate către aceste nevoi.

Pentru a ne indeplini misiunea cu execelență, trebuie să fim cât mai aproape de cei ce au nevoie de noi, să implicăm mișcarea Lions  în viața societății.

Oamenii au aflat că nu sunt singuri, că pentru problemele lor poate exista o rezolvare și că noi, Lions Club Ploiești, Lions District 124 România, Lions International, suntem aici pentru a-i servi cu excelență!

Noi Servim!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search