ACȚIUNE” MAȘINA DE SPĂLAT “PENTRU CENTRUL DE PLASAMENT DIN PLOPENI - FEBRUARIE 2015

Miercuri, 25 Februarie 2015, Membrii Lions Club Ploiești, au facut o vizită unor vechi prieteni ai clubului, mai precis copiilor de la Centrul de Plasament din orașul Plopeni.

Centrul de Plasament din Plopeni,  aparține de Directia Generală pentruProtecția Copilului Ploiești, are o capacitate de aproximativ 60 de locuri și găzduiește copiii cu cerințeeducaționale speciale aflați in dificultate.

Să faci voluntariat, săîncerci să ajuți acolo unde este nevoie, înseamnă mai presus de orice, multă responsabilitate și implicare, însă bucuria este întotdeauna pe măsura devotamentului.

De această dată, membrii clubului nostru au sărit in ajutorul copiilor, oferindu-le o mașină de spălat noua. Cadoul nostru a venit la timp, deoarece vecheamașină de spălat se stricase, iar cei de la Centru erau într-o siuație delicată.

Ne-am bucurat că ajutorul nostru a fost atât de bine primit și mai presus de orice, a fost necesar.

Clubul nostru nu poate acoperi toate nevoile societății, însă prin munca noastră,încercăm să fim prezențiîn cât mai multe locuri, să oferim celor ce au nevoie de noi, încrederea că nu sunt singuri, iar cluburi precum Lions Ploiești, sunt construite special pentru  a darui comunității un plus de ajutor.

Servim cu Excelență!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2021 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search