HRANA PENTRU COPII LA PLOIEȘTI - IANUARIE 2015

La nivel Internațional,Cluburile Lions, au avut ocazia de a arătaîntregii lumi, cat sunt de unite, printr-o nouăacțiune, ce are loc, anual, in lunile Decembrie-Ianuarieși al cărui scop principal, este lupta împotriva foametei la nivel mondial.

În Ianuarie-Decembrie, Lions Clubs International, invită cluburile Lions din întreaga lume sădesfășoare o astfel de acțiune.

În luna Ianuarie, membrii Lions Club Ploiești, s-au mobilizat și au organizat mai multe acțiuni, ce au urmărit tema principală promovată de Lion Clubs International: Lupta împotriva foametei!

Prima acțiune, a fost organizată ca urmare a cererii, trimise de catre Direcția Generală de Asistență Socială si Protecția Copilului Prahova, în care ne-au explicat cazul a doi gemeni ce fuseserăabandonațiîntr-o maternitate și mai apoi, dați in grija unei familii din Telega , județul Prahova.

Bebelușii, au multe necesități, fiind născuți prematur: medicamente, mâncare specială, hăinuțe, îngrijire medicală etc.

Unul dintre lucrurile de care au avut nevoie iminentă, a fost lapte praf pentru nascuți prematur, un sortiment de lapte praf destul de scump și foarte greu de procurat din farmacii sau alte magazine de specialitate.

Cei doi gemeni, au nevoie de 5 cutii lapte praf, în fiecare lună pentru a supraviețuiși pentru a se dezvolta sănătos.

Lunar, membrii clubului nostru, vor aproviziona familia ce are grija de cei doi gemeni cu cantitatea necesară de lapte praf.

O altă actiune, ce aliniază clubul nostru la misiunea Lions Clubs International, de a reduce problemele cauzate de  foamete, a fost realizată la o gradiniță socială din Ploiești, unde au fost duse 25 de pachete cu jucarii si hrană.

Copiii din gradinița provin din familii defavorizate, ce nu-și permit să le asigure multe dintre cele necesare dezvoltarii armonioase a unui copil de varsta lor.

Am fost întâmpinați cu zambete, iar la final răsplătiți cu un cântecel.

Membrii Lions Club Ploiești, speră să organizeze, cât mai multe proiecte de acest tip, nu doar în Ianuarie sau Decembrie, ci de fiecare dată cand va fi nevoie in cadrul Comunitații prahovene. In Ianuarie, ne-am concentrat întregile resurse pe furnizarea de hrană celor ce aveau nevoie și suntem încântați de rezultate.

 Lupta împotriva foametei este o acțiune ce poate fi îmbrațișată de către oricine, nu doar organizand acțiunide mare amploare, ci și doar mergând pe stradă si dăruind unui străin înfometat ceva de mâncare.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2021 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search