REVELION LIONS SIBIU - IANUARIE 2015

În perioada 16-18 Ianuarie 2015, s-a desfășurat la Sibiu, a doua ședinta de cabinet Lions District 124 România, care a inclus, ca în fiecare an, și Revelionul Lions 2015.

 Lions Club Ploiești a fost prezent la eveniment, prin participarea a șase membrii.

Seara de Vineri, 16 Ianuarie 2015, a fost dedicată revederii colegilor și prietenilor lions din tara, în cadrul programului ce a cuprins vizionarea unei piese de teatru, și un cocktail, ambele oferite de cluburile Lions din Sibiu.

Prima parte a zilei de 17 Ianuarie 2015, a fost dedicată desfășurării celei de-a treia ședințe de cabinet Lions District 124 Romania.

-   Principalele teme dezbătute în cadrul ședintei au fost:

-   Identificarea de familii gazdă pentru tabăra internțională de la Diham.

-   Organizarea traininguluinațional pentru viitorii președinți de club

-   Organizare sesiuni training în țară pentru programul Lions Quest- educarea tinerilor. Programul s-a desfășurat deja în multe zone din cadrul Districtului 124 România, inclusiv la Ploiești, unde a fost un real success.

-   Încurajarea mișcării Lions la nivel național, prin adaugarea de noi membrii

-   Revista Lion online-activități ale cluburilor programe dezvoltate la nivel național sau internațional

-   Prezentarea programului CEP, de catre Coordonatorul proiectului Tache Ion Antonio. Acesta a explicat membrilor prezenți beneficiile acestui program pentru cluburile lor. La Ploiesti, CEP, a fost un succes, iar schimbările poztitive încep să fie vizibile în cadrul clubului.

-   A fost anunțată deschiderea depunerilor candidaturilor pentru funcția de vice guvernator 2. În cadrul ședinței, primul care și-a anunțat candidatura a fost Antonio Tache, membru al clubului Lions Ploiesti.

Revelionul Lions a fost organizat ca în fiecare an, în seara de sâmbătă, prezentatorul evenimentului fiind, ca și în anii trecuți  Șerban Dragușanu, susținător talentat pentru fiecare moment al serii.

În acest an, petrecerea a avut o temă, Costume trandiționaleromânești.A fost organizat un concurs, iar membrii care au dorit s-au îmbrăcatîn costume populare.

De asemenea, a fost organizată o licitație.Desenele de la Afise pentru pace 2014, din cadrul intregului District 124, au fost scoase la licitatie.

Banii vor fi utilizați pentru a susțineacțiuniîn cadrul Districtului.

A fost și o tombola, cu obiecte, donate de catre membrii: picturi, sticle cu vin, sculpturi etc.

Ca în fiecare an, acest eveniment a fost un success, iar membrii Lions Ploiesti, sunt onorați că au participat si au avut ocazia de a împarți idei și planuri de viitor, referitoare la dezvoltarea lionismului in România.

Speram să vedem membrii Lions District 124 România,într-un număratât de mare, pe câti au fost la acesata întrunire și la următoareaședință de cabinet, în martie, la Alba Iulia.

Noi Servim!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search