Sedinta Lions Club Ploiesti: CEP NOIEMBRIE 2014

Sedinta Lions Club Ploiesti: CEP- Etapa finala

Marti, 11 Noiembrie 2014, membri Lions Club Ploiesti au participat la etapa finala din cadrul proiectului Club Excellence Process. Programul s-a bucurat de un succes enorm in randul membrilor si s-a hotarat de comun acord, realizarea unei astfel de evaluari anual.

In cadrul acestei ultime sedinte, a fost definit planul de actiuni pentru atingerea excelentei, plan pe care speram sa-l implementam conform graficului agreat.

Chestionarele de evaluare a nevoilor comunitatii si chestionarele de evaluare membri, au contribuit enorm la  atingerea obiectivul principal al CEP: EXCELENTA!!!

Am analizat atributele de excelenta ale clubului, ariile de imbunatatire, obiectivele noastre pe termen lung. Am invatat sa  analizam defectele la nivel de club, sa aducem calitate actiunilor noastre de voluntariat.

Pentru a evidentia nevoile comunitatii, au fost adresate scrisori de intentie si sondaje, autoritatilor si persoanelor din cadrul comunitatii prahovene, in scopul de a furniza servicii de voluntariat care sa acopere aceste nevoi.

Membrii au completat si ei, chestionare ce ne-au ajutat sa definim mai bine minusurile si plusurile clubului, ce nemultumiri exista.

La Ploiesti, dorim sa construim un club puternic, cat mai aproape de nevoile comunitatii, cu membrii activi si devotati cauzei lionismului, aceea de a servi  pe cei ce au nevoie.

Vointa de a castiga, dorinta de a reusi, motivatia de a atinge potentialul maxim, au caracterizat,  pe toata durata CEP, membrii Lions Club Ploiesti  si sunt cheile prin care clubul nostru va deschide usa excelentei in lionism.

CEP ne-a ajutat sa devenim mai uniti, mai puternici. Acum stim ce “arme” avem  pentru a  ne implini misiunea de service, dar stim si ce trebuie sa corectam pentru ca aceasta misiune sa fie una de succes pana la final.

Poate ca perfectiunea nu este realizabila, insa urmarind-o putem atinge, fara doar si poate Excelenta.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search