LIONS QUEST NOIEMBRIE 2014

LIONS QUEST LA PLOIESTI

In perioada 31.10-02.11.2014,  la Camera de Comerț si Industrie Prahova, in prezența unui trainer trimis de Lions District 124 Romania, a membrilor Lions Club Ploiești si a celor 24 cadre didactice, s-a desfașurat seminarul Lions Quest.

Seminarul a reunit profesori ai Colegiului NaționalMihai Viteazul; Colegiului  NaționalAl.Ioan Cuza; Liceului Tehnologic de Servicii Sf. Ap. ANDREI; Școlii Gimnaziale Sf.Vasile; Școlii Gimnaziale Sf. Vineri; Școlii Gimnaziale Rares Voda, din Ploiești.

Cursul a avut drept scop implementarea in cadrul școlilor participante a programului Lions Quest -Social and Emotional Learning, program de invațare sociala si emotionala dezvoltat pentru tineri, oferind elevilor din clasele gimnaziale posibilitatea unei dezvoltari armonioase a abilitaților sociale si emoționale.

Finanțarea acestui seminar a fost asigurată printr-un Grant Lions Clubs International Foundation (LCIF) si prin implicarea membrilor clubului Lions Ploiești.

Programele Lions Quest sunt integratoare aducând împreună părinți, educatori și lideri ai comunității, pentru a transmite copiilor abilități esențiale de viață într-un cadru educativ modern și consistent.

La Ploiesti, Lions Quest s-a bucurat de un succes extraordinar. Cadrele didactice prezente au fost receptive și entuziasmate de program,  abia asteaptand sa puna in practica, in școlile lor,cele invațate.

La terminarea cursului, am primit foarte multe cereri pentru repetarea unui astfel de curs in Ploiești, pentru formarea de noi cadre didactice, in spiritul valorilor promovate de Lions, prin Lions Quest.

Ne bucuram de impactul pozitiv al programului și suntem siguri, ca la nivelul școlilor din județul Prahova, Lions Quest va produce o schimbare atat in randul cadrelor didactice cat și al elevilor.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search