AFIȘE PENTRU PACE LA PLOIEȘTI NOIEMBRIE 2014

AFIȘE PENTRU PACE LA PLOIEȘTI - DRAGOSTE, INȚELEGEREȘI PACE!

Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014, ora 1100, a avut loc premierea copiilor participanți la concursul AFIȘE PENTRU PACE”, ediția 2014-2015.

Evenimentul s-a desfașurat  la sala Europa a Camerei de Comert si Industrie a județului Prahovași se înscriepe linia acţiunilor derulate de LIONS CLUBS INTERNATIONAL șLIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA.

Lions Club Ploiești a organizat și in acest an Concursul AFISE PENTRU PACE”, aceasta acțiune devenind deja o tradiție deoarece este in al șaselea an de derulare.

Concursul AFISE PENTRU PACE”, s-a adresat și anul acesta copiilor cu vârste între 11-13 ani, din Scoli Generale ale Municipiului Ploiești.

Tema concursului pentru anul lionistic 2014-2015 a fost “ PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING”.

La fel ca in toți anii, concursul a fost piramidal, avand baza la nivel de club.

Desenul clasat pe locul I, aparținand elevei in clasa a VIII—a,  Alexandru Ioana Daniela de la Școala Rareș Voda a fost premiat cu suma de 1000 RON si a participat la selecția naționala de la Cluj, in data de 08.11.2014, unde a obținut Premiul II. Locul II, avand  premiu suma de 500 RON, a fost caștigat de Petrec Radu elev in clasa a VI-a al școlii Sfantul Vasile, iar locul III, avand  premiu suma de 300 RON,  de Teodorescu Mihnea, elev in clasa a V-a, la școala Sfantul Vasile. De asemenea, in urma jurizarii am acordat si o Mențiune Speciala,  Constantin Madalina Alexandra, premiata cu suma de 100 RON, eleva in clasa a VII-a la Școala Rareș Voda.

În afara acestor premii, s-au mai acordat un număr de 17 mențiuni speciale, pentru a încuraja participarea şi pe viitor a copiilor la astfel de acţiuni.

Lions Ploiești, subscrie la misiunea globala a organizatiei: crearea si mentinerea, in scopul ajutorului umanitar, a unui spirit de comunitate intre oameni, prin intermediul voluntariatului, prin implicarea in comunitate si prin cooperarea la nivel international.

Pacea este una din valorile fundamentale ale omenirii, ce trebuie pastrata si dusa mai departe de catre generatia viitoare reprezentata de copii.

Prin intermediul acestui concurs, copiii au putut sa-si exprime cel mai bine si mai frumos gandurile si trairile lor referitoare la minunatul sentiment de pace.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search