ACTIUNE “SCHOOL IN A BOX” SEPTEMBRIE 2014

Scoala, dupa cum bine stim este institutia care pregateste, educa copiii societatii in vederea socializarii acestora. Scoala este cea care deschide ochii omului catre universul cunoasterii, lumii in care traieste. Ea are si rolul de a-i dezvolta aptitudinile si a-i crea parghii motivationale in activitatile sale din societate. De aceea se spune despre un om superior ca este scolit, adica a trecut printr-o scoala, a fost educat.

Lions Club Ploiesti, intelege importanta sustinerii educatiei in randul copiilor proveniti din medii sociale defavorizate, de aceea, Joi 11 Septembrie 2014, membrii clubului nostru au pregatit o actiune prin intermediul careia 31 de copii au primit sansa de a merge in prima zi de scoala cu ghiozdan si toate rechizitile necesare.

Fiind a doua actiune de acest tip desfasurata de club nostru, am ales anul acesta scoala locala din satul Valea Cucului, comuna Iordacheanu, judet Prahova, unde elevii claselor I si a II-a, in total 31 copii au primir ghiozdane echipate cu rechizite pentru inceputul de an scolar.

Astfel, copiii au primit cele necesare pentru a intampina prima zi de scoala  cu siguranta si optimism.

Lions Club Ploiesti, constientizeaza care este importanta scolii in viata omului si incurajeaza de fiecare daca elevii sa nu renunte la visurile, pasiunile sau dorintele lor.

Noi servim!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search