PREZENTARE PROGRAM LIONS QUEST – SEPTEMBRIE 2014

Vineri, 26 Septembrie 2014, membrii Lions Club Ploiesti prin Gheorghe Teodorescu - presedinte de zona si Elida Galdau- secretar club,  au prezentat programul Lions Quest, la Consfatuirea educativa a cadrelor didactice din judetul Prahova, intrunire realizata cu sprijinul Primariei Ploiesti, a Teatrului Toma Caragiu si a Inspectoratului Judetean Scolar Prahova.

Lions Quest este un program destinat deprinderii de abilitati sociale necesare in viata, patronat de Fundatia  Lions Clubs International si implementat prin intermediul si sub coordonarea Cluburilor Lions din intrega lume.

Lions Quest se adreseaza elevilor, de la gradinita la clasa a 12-a, putand fi cu usurinta adaptat specificului cultural al fiecarei tari.

Speram sa avem cat mai multe cadre didactice, in judetul Prahova interesate de implementarea acestui program in cadrul orelor de Dirigentie sau ca subiect de sine statator.

Programul doreste crearea unei conexiuni intre profesori, elevi, comunitate si parinti, dorind sa ofere beneficii precum: cresterea performantelor academice; dezvoltarea aptitudinilor sociale si organizationale ale tinerilor; dezvoltarea caracterului; sa invete tinerii sa ia decizii in mod responsabil; sa experimenteze munca in folosul aproapelui si al comunitatii.

Practic, Lions Quest, este o extensie a misiunii si obiectivelor Asociatiei Internationale a Cluburilor Lions.

Incercam prin intermediul acestui program, sa educam generatiile viitoare in spiritul valorilor si obiectivelor Lions, valori ce-i vor ajuta sa devina adulti responsabili si un sprijin real pentru comunitate.

Noi Servim!

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search