Tabara Mate Campulung IULIE 2014

TABARA DE MATEMATICA – CAMPULUNG MUSCEL, 13 - 20 Iulie 2014

In perioada 13 - 20 Iulie 2014 Lions Club Campulung Negru Voda a organizat tabara nationala de matematica pentru toate cluburile din district, pentru maxim 20 de elevi care trec in acest an in clasa a VIII-a,  pasionati de matematica cu o situatia materiala precara.

Clubul Lions Ploiesti a trimis in tabara doi elevi, pe Smeu Andreea de la Scoala Sfantu Vasile si Ilie Alexandru Gabriel de la Colegiul National Mihai Viteazu din Ploiesti. Copiii au obtinut in decursul anilor mai multe diplome la concursuri locale si regionale la matematica si alte discipline din programa scolara.

Toti copiii au beneficiat la Campulung de conditii deosebite de cazare si masa, precum si de profesori indrumatori, colaboratori la Gazeta Matematica. Clubul Lions din Ploiesti le-a asigurat transportul.

Copiii au fost foarte multumiti si incantati de zilele petrecute in tabara, atat pentru exercitiile de matematica pe care le-au rezolvat, cat si pentru programul de drumetii si distractie oferit de organizatori.

Multumim Clubului Lions din Campulung pentru ca ne-a oferit posibilitatea participarii in aceasta tabara.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search