Sedinta Cabinet D124 Romania -  Campulung Muscel

Sedinta de cabinet informala pentru anul lionistic 2014-2015 a avut loc la Campulung Muscel, Sambata 26 Iulie 2014, ora 1000, in sala de festivitati a Primariei.

Obiectivul acestei intalniri a fost acela de predare - primire intre cele doua cabinete.

Clubul Lions din Ploiesti a fost reprezentat prin trei membrii, Gheorghe Teodorescu, Carmen Tache si Antonio Tache.

In discursurile pe care le-au avut, toti membrii conducerii districtului au laudat participarea delegatiei Romaniei la Conventia Internationala de la Toronto.

A fost precizata pozitia noului guvernator international, Joe Preston  anume aceea ca motto-ul activitatii lionistice pentru perioada 2014-2015 este „ask one” pentru cresterea numarului de membrii lions.

Au fost discutate o serie de aspecte legate de partea organizatorica respectiv statutul Asociatiei Cluburilor Lions District 124 Romania, convenindu-se ca la Conventia Nationala de toamna care va avea loc la Cluj-Napoca sa se definitiveze toate acestea.

A fost prezentat proiectul Tabara Nationala Diham ce urma sa inceapa Luni, 28 Iulie 2014.

Multumim Clubului Lions Campulung Muscel pentru organizarea sedintei, precum si membrilor lions care organizeaza in fiecare an tabara de la Diham cu mare pasiune si devotament, facand ca tinerii veniti din diferite tari ale lumii sa participe la o saptamana de socializare, cu jocuri si drumetii si multa voie buna.LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search