DONATIE IT IUNIE 2014

Calculatoare in gradinite si centre de ajutor din judetul Prahova”

 

Membrii Lions Club Ploiesti, sprijina de cate ori au ocazia dezvoltarea comunitatii in care traiesc. Pentru ca o societate informata este o societate mai buna si cu o sansa in plus spre dezvoltare, clubul nostru a decis sa dea startul unei actiune de “ imbogatire” a necesarului  IT din scoli, gradinte sau centre de ajutor din judetul Prahova.

In speranta ca aceasta actiune va fi una de viitor, am luat la rand institutiile de invatamant si am hotarat sa ne indreptam ajutorul  catre scolile/gradinite mai putin norocoase si unde nevoia unor calculatoare si imprimante era foarte mare.

Primul pachet,  compus dintr-un calculator si o imprimanta, a pornit spre “Casa Austria”, prima casa pentru copii din Ploiesti, caminul a 30 de copii salvati de pe strazi. “Casa Austria” face parte din Organizatia Umanitara Concordia, organizatie apolitica, nonprofit, care are ca principala misiune recuperarea si reintegrarea sociala, scolara si profesionala a copiilor si tinerilor care provin din familii dezorganizate, defavorizate social sau direct de pe strada.

Al doilea pachet a pornit spre comuna Iordacheanu, in diverse sate. Aici au fost duse 4 calculatoare si 4 imprimante, ce au intrat in posesia gradinitelor.

O noua actiune ce pentru noi, membrii Lions Ploiesti  si cu siguranta  membrii Lions din intreaga lume, a insemnat un pas in plus, facut  pentru construirea unei lumi mai bune, pentru noi, pentru copii nostrii.

Lions exista atunci cand noi ne unim, atunci cand inimile noastre bat impreuna si contribuim in fiecare zi la binele comunitatii.

Fiecare are ceva de oferit. Servind cu onoare si demnitate societatea, castigam unii de la altii!!!

Noi servim!!!

 

 

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search