CONVENTIA NATIONALA IASI MAI 2014

CONVENTIA NATIONALA - Iasi 2014

                In perioada 23-24 Mai 2014 a avut loc la Iasi Conventia Nationala Lions. Cu acest prilej, o delegatie a Lions Club Ploiesti formata din patru membrii a participat la evenimentele prilejuite de aceasta manifestare.

                Vineri 23 Mai 2014 a avut loc ultima sedinta de cabinet din anul lionistic 2013-2014. Cu acest prilej a fost analizat statutul juridic actual al organizatiei. S-au stabilit pasii care urmeaza a fi facuti pentru finalizarea cel tarziu in anul lionistic urmator a formei juridice a  District 124 Romania.

                Sambata 24 Mai 2014 s-au desfasurat lucrarile celei de a 20-a Conventii Nationale Lions District 124 Romania.  Au participat mai multi invitati Lions din strainatate; cuvintele rostite de invitati au fost de multumire si de incurajare a miscarii lionistice din Romania.

                Mirela Grigorovici, Guvernatorul Lions District 124 Romania a facut o scurta prezentare a Anul Lionistic 2013-2014, cu principalele evenimente care s-au desfasurat precum si chartarea a patru cluburi noi, unul la Constanta, doua in regiunea Moldova si unul la Timisoara.

                La sfarsitul raportului plin de realizari prezentat, Mirela a inmanat diplome si distinctii atat pentru invitati cat si pentru membrii Lions si cluburi cu merite deosebite in anul lionistic care se apropie de sfarsit.

                Dupa-amiaza a insemnat confirmarea posturilor de Guvernator, Vice Guvernator I si alegerea Vice Guvernatorului II – Daniela  Holzheimer de la Lions Club Diamond Timisoara.

                Nu putem incheia acest articol fara sa amintim si momentele de petrecere si relaxare care au avut loc in seara de gala  si petrecerea traditionala romaneasca de la Motel Bucium-Iasi.

                Avand parte de o organizare foarte buna, ne-am bucurat impreuna de muzica si voie buna, strangand relatiile de prietenie si colaborare intre membrii lions participanti la Conventie.

                Multumim Mirelei si lui Alexandru Grigorovici, membrilor cluburilor lions din Iasi, membrilor Cabinetului Guvernator District 124 Romania pentru efortul depus in organizarea la un nivel calitativ foarte ridicat a celei de a 20-a Conventii Nationale a Districtului 124, Romania, precum si pentru desfasurarea evenimentelor nationale din acest an lionistic.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search