ANIVERSARE 10 ANI LC BISTRITA APRILIE 2014

ANIVERSARE 10 ANI – LIONS CLUB BISTRITA

Doi membrii ai Lions Club Ploiesti au participat in perioada 25-26 Aprilie 2014 la aniversarea a 10 ani de lionism in Bistrita.

Prietenii nostrii au sarbatorit un deceniu de la infiintarea clubului lions, prilej de mare bucurie si emotie transmise tuturor participantilor la sedinta omagiala care a avut loc la hotelul Coroana de Aur, Sambata 26 Aprilie 2014.

Cu ocazia acestei aniversari a fost prezentat un film deosebit, avand protagonisti pe actualii membrii ai clubului din Bistrita- aproximativ jumatate fiind si membrii fondatori, care au prezentat pe langa actiunile numeroase desfasurate pe parcursul celor zece ani de existenta, semnificatia apartenentei la clubul lions: impreuna reusim sa ajutam oamenii nevoiasi, sa sustinem actiunile de voluntariat in folosul comunitatii, sa comunicam, sa ne cunoastem mai bine.

Aniversarea a fost sarbatorita asa cum se cuvine, cu invitati – membrii lions prieteni din tara precum si oficialitati ale orasului Bistrita ce sustin actiunile clubului bistritean. Au fost inmanate premii, distinctii aniversare atat prietenilor lions din tara care au fost pezenti la eveniment cat si oficialitatilor si membrilor clubului.

Sambata seara a avut loc o petrecere aniversara ce a avut ca scop, prin licitatia organizata, de a strange fonduri pentru un proiect al clubului lions Bistrita de ajutorare a copiilor nevoiasi. Astfel banii adunati din licitatia unor tablouri si obiecte ceramice vor merge la copiii asistati din Centrul de la Ilisua. Acolo traiesc cam 80 de copii (cu sau fara parinti ) cu ratia de aproximativ 8 lei/zi asigurata de stat.

Felicitam membrii clubului lions Bistrita pentru organizarea deosebita a evenimentului si le multumim totodata pentru invitatia de a le fi alaturi la aceasta mare sarbatoare.

Ne bucuram ca le suntem prieteni si ca avem posibilitatea de a invata din bogata lor experienta lionistica.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search