A III-A SEDINTA DE CABINET A GUVERNATORULUI, SUCEVITA 21-22 MARTIE 2014

La Sucevita, intr-un calduros inceput de primavara, membrii Lions din intreaga tara, ne-am adunat pentru a participa la a treia sedinta de cabinet a Districtului 124 Romania, in zilele de Vineri si Sambata, 21-22 martie 2014.

Clubul Lions din Ploiesti a participat si de aceasta data la intalnire, cei drept prin doar doi reprezentanti ai sai.

La acesta sedinta de cabinet am fost onorati de prezenta Vice Guvernatorului International Joe Preston si a sotiei acestuia, care s-au aflat intr-un turneu de vizitare a Districtului Lions 124 Romania.

Ne-am intalnit Vineri seara cu copiii din Asezamantului "Sfantul Ierarh Leontie" al Manastirii Bogdana de la Radauti. In acest asezamant cresc copii cu varste cuprinse intre trei si mai mult de optsprezece ani, sub indrumarea personalului ce cuprinde preoti profesori, maicute si voluntari din comunitate.

Cei aproximativ 125 de copii beneficiaza de conditii deosebite, care suplinesc intr-o oarecare masura faptul ca nu sunt crescuti si nu traiesc alaturi de parintii lor.

Copiii cei mai mici, cu varste pana la sapte ani ne-au spus poezii si au cantat cantecele de primavara. Pentru stradania lor au primit cate o ciocolata din partea membrilor Lions prezenti.

Am retinut urmatoarele aspecte in urma luarilor de cuvant si dezbaterilor  care au avut loc la Sedinta de cabinet de Sambata, 22 Martie 2014:

  •          mesajul Vice Guvernator International Joe Preston
  •          constientizarea problemelor si a semnificatiei de a fi membru lions
  •          propuneri privind trecerea de la statutul de District la acela de Multi District
  •          Programul Lions Quest -  din toamna vor fi organizate seminarii de instruire in toata tara, si in limba romana
  •          importanta cresterii numericului si a calitatii membrilor lions din tara

Le multumim prietenilor de la Lions Club Radauti si Lions Club Suceava pentru organizarea sedintei de cabinet de la Sucevita unde membrii din toate colturile tarii au facut parte din aceeasi familie Lions. 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search