FILM FEBRUARIE 2014

“FILMUL”

 

Vineri, 14 februarie 2014, membrii clubului Lions Ploiesti au dus la film, 13 copii de la Centrul de Plasament Plopeni.

Filmul ales, “Lego” a fost dublat in limba romana, in format 3D, si a descris povestea surprinzatoare a lui Emmet un tip obisnuit sa urmeze cu strictele regulile, fara sa se remarce prin ceva anume, dar care ajunge in centrul atentiei, dupa ce primeste, din greseala, titlurile de “persoana extraordinara” si “ salvatorul planetei”.

Astfel ajunge in compania unor straini curajosi alaturi de care porneste intr-o calatorie epica pentru a opri distrugerea omenirii, calatorie pentru care Emmet este complet nepregatit.

Am incercat sa le oferim copiilor o traditionala zi la Cinema, cu un film bun si nelipsitul meniu format din popcorn si suc.

Actiunea s-a bucurat de un real succes, lucru ce a putut fi citit pe fetele copiilor, foarte incantati la sfarsitul zilei, mai ales ca pe langa filmul promis, au primit bonus din partea cinematografului, un mini recital de animatie unde au cantat si dansat.

Ne-am bucurat enorm sa vedem cata bucurie am oferit copiilor prin intermediul acestei actiuni, astfel incat intentionam sa repetam iesiri de acest fel.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search