Revelion Lions IANUARIE 2014

Revelion Lions-Poiana Brasov 2014

In perioada 17-19 Ianuarie 2014 a avut loc la Poiana Brasov a treia sedinta de cabinet Lions District 124 Romania, care a inclus, ca in fiecare an, si Revelionul Lions 2014. Lions Club Ploiesti a fost prezent la eveniment prin participarea a patru membrii.

Seara de Vineri, 17 Ianuarie 2014, a fost dedicata revederii colegilor si prietenilor lions din tara. Deasemenea a avut loc si o sedinta a past-guvernatorilor Districtului 124 Romania.

Prima parte a zilei de 18 Ianuarie 2014 a fost dedicata desfasurarii celei de a treia sedinte de cabinet Lions District 124 Romania.

Principalele teme dezbatute in cadrul sedintei au fost:

  • identificarea in timp util a familiilor gazda pentru tineri lions din afara tarii, in cadrul Taberei Internationale - Diham;
  • organizarea unor sesiuni de instruire in tara pentru programul Lions Quest – educatia tinerilor pentru societate;
  • organizarea seminarului de instruire a viitorilor presedinti de cluburi din tara;
  • incercarea de a dinamiza miscarea lionistica prin atragera de noi membrii ( 2 membrii noi in fiecare club din tara);
  • depunere candidaturi pentru Vice Guvernator 2, pana la data de 23.03.2014;
  • revista Lions on-line - postarea activitatilor desfasurate de cluburile din tara precum si alte programe derulate la nivel national sau international;
  • concursul Muzical de muzica clasica, avand in acest an ca instrument de participare cornul francez se va desfasura la Timisoara in perioada 26-27 Aprilie 2014. Concursul are loc sub egida Lions European Musical Competition.

Revelionul Lions a fost organizat ca in fiecare an, in seara de sambata, prezentatorul evenimentului fiind ca si in anii trecuti prietenul lions Serban Dragusanu, sustinator talentat pentru fiecare moment al serii:

- concursul de prezentare a zodiilor anului;
- tombola, licitatie Afise pentru Pace, alte obiecte donate de prieteni lions din tara.

Licitatia Afiselor pentru Pace s-a finalizat cu succes si anul acesta, reusind sa adunam suficienti bani pentru premierea castigatorilor precum si pentru desfasuarea optima a concursului de anul viitor.

Evenimentul a fost cu adevarat reusit iar seara de revelion foarte bine organizata. Multumim pe aceasta cale Clubului Lions Brasov pentru organizare, pentru implicarea lor in reusita acestui eveniment.

Speram sa ne revedem in numar cat mai mare , cu multe proiecte realizate, si la urmatoarea sedinta de cabinet care va avea loc in Martie la Sucevita.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search