DONATIE Decembrie 2012

Donatie pentru Centrul de Plasament Plopeni, judetul Prahova

Luni 3 Decembrie 2012, membrii Clubului Lions Ploiesti s-au deplasat la Centrul de Plasament  pentru copii cu probleme educationale din orasul Plopeni, judetul Prahova, pentru a dona un televizor si o masa de ping-pong dotata cu toate accesorile necesare pentru joc.

Aceste donatii au fost oferite copiilor din Centrul de Plasament, ele fiind achizitionate cu banii stransi la licitatia care a avut loc la Sinaia, cu prilejul celei de a doua sedinte a guvernantorului. Licitatia a avut ca scop strangerea de fonduri pentru acesti copii, obiectele licitate fiind realizate chiar de catre copiii din Centru de Plasament.

Televizorul a fost instalat in camera de zi a fetelor, impreuna cu masa de ping-pong dotata cu accesoriile aferente.

Copiii au fost foarte  incantati de  obiectele primite, baietii rugandu-ne ca data viitoare cand venim la ei sa le aducem si lor ”o plasma” care sa fie numai a lor.

Jumatate din suma stransa la licitatia de la Sinaia a fost folosita pentru achizitionarea celor doua obiecte enumerate mai sus. Restul de bani i-am pastrat tot pentru copiii din Centrul de Plasament si anume pentru cadourile pe care le-am oferit cu prilejul sarbatorilor de iarna: Serbarea de Craciun.

Membrii Clubului Lions Ploiesti au participat la Serbarea de Craciun organizata de copiii  cu probleme educationale de la Centrul de Plasament Plopeni, judetul Prahova, Marti, 18 Decembrie 2012.

In cadrul unui decor autentic de Craciun- bard impodobit, ieslea cu pruncul, saniuta lui Mos Craciun-, copiii au prezentat un spectacol compus din mai multe numere speciale: colinde si poezii de Craciun, dansuri populare, dansuri moderne, dansuri africane, obiceiuri traditionale romanesti.

La sfarsitul spectacolului oferit de copii, acestia au primit de la membrii Clubului Lions Ploiesti daruri de Mos Craciun constand in obiecte de uz personal, dulciuri si fructe.

Cei cincizeci si cinci de copii  din centru de plasament , baieti si fete,  s-au bucurat de cadourile primite si ne-au multumit ca i-am vizitat si le-am oferit o mica bucurie cu prilejul sfintelor sarbatori de iarna.

Speram ca de Paste sa revenim la Centrul de Plasament  pentru copii cu probleme educationale din orasul Plopeni, judetul Prahova pentru a aduce din nou  putina bucurie in sufletele copiilor.

Multumim si cu aceasta ocazie membrilor lions care au participat la sedinta de cabinet de la Sinaia si care au contribuit prin donatiile facute la strangerea  sumei de aproximativ  1000 de euro. Toti acesti bani au fost utilizati in totalitate pentru scopul anuntat si anume donatia si cadourile de Craciun pentru  si in folosul celor 55 de copii institutionalizati la Centrul de Plasament Plopeni, judetul Prahova.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search