Sedinta cabinet Sinaia Noiembrie 2012

A doua Sedinta de Cabinet - Sinaia, 09-11 Noiembrie 2012

--------------------------------------------------------------

A doua sedinta de cabinet a guvernatorului  Lions Clubs District 124 Romania a fost organizata de clubul Lions din Ploiesti.

Membrii clubului s-au mobilizat cu totii pentru a planifica si organiza cat mai bine sedinta de cabinet. Daca liniile generale privind organizarea ni le-am propus incepand cu cateva luni in urma, in perioada de o luna premergatoare sedintei am avut mai multe intalniri pentru a pune la punct toate detaliile legate de desfasurarea acestui eveniment.

La ultima sedinta de club dedicata organizarii evenimentului de la Sinaia a participat si Guvernatorul Districtului, Paul Grecu, cu care ne-am sfatuit asupra programului  dar si asupra unor probleme organizatorice.

Ziua de Vineri, 09 Noiembrie 2012 a sosit destul de repede asa ca membrii clubului Ploiesti s-au mobilizat cu totii la Sinaia, hotel Rina, pentru a –i intampina pe prietenii lions din majoritatea cluburilor din tara care au venit in numar destul de mare pentru a participa la evenimentul anuntat: a doua sedinta de cabinet a guvenatorului.

Vineri seara ne-am intalnit la cina cu toti prietenii nostrii mai vechi si mai noi din tara dar si cu mai tinerii nostrii colegi  din cluburile LEO care au participat la sedinta lor de cabinet. Buna dispozitie si voia buna au pus stapanire pe participanti, asa ca ziua de Vineri s-a incheiat cu dans intr-o atmosfera de muzica si divertisment oferite de hotelul din Sinaia.

Sedinta de cabinet a debutat cu intonarea imnurilor urmata de raportul guvernatorului Paul Grecu, viceguvernatorului Mirela Grigorovici, secretarului si trezorierului districtului, Stefan Postolache si Dorin Mirea.  Membrii clubului din Ploiesti au fost laudati pentru organizarea sedintei si a celor doua zile petrecute la Sinaia.

Tot in cadrul sedintei au fost jurizate afisele pentru pace. Afisul castigator la nivel de district de anul acesta provine de la clubul lions din Bacau, fiind realizat de un copil de la liceul de arta din localitate.

Sedinta  a avut loc intr-o atmosfera destinsa, prieteneasca, incheindu-se cu prezentarea filmului realizat de un prieten lions din Bacau la concursul de barci – intre membrii cluburilor lions din tara, de anul acesta care s-a desfasurat la Snagov in luna octombrie.Trebuie sa spunem ca locul intai a apartinut clubului din Ploiesti, trofeul fiind castigat de Tony Tache.

In dupa amiaza zilei de Sambata a avut loc primul Atelier Cultural coordonat de actorii Cristina Deleanu si Eugen Cristea. Doi membrii lions care au incantat  audienta cu expunerile privind temaCine (n)- are nevoie de teatru?

Cina festiva a fost deosebit de apreciata de membrii lions prezenti, acestia avand parte de un spectacol desfasuart de la inceputul si pana la sfarsitul serii. Debutul a fost facut de un copil talentat al Scolii Sfantu Vasile din Ploiesti care interpreteaza muzica usoara. Cei patru componenti ai cvartetului care a urmat, sunt studenti la Conservator si fosti absolventi ai liceului de muzica din Ploiesti. Ei au interpretat fragmente din opere ale unor compozitori clasici celebrii, incantand audienta prin prestatie. Actorii Cristina Deleanu si Eugen Cristea, impreuna cu alti colegi de club au sustinut doua scenete celebre ale caror texte au fost scrise de I.L. Caragiale, cu prilejul anului Caragiale care a fost serbat anul acesta de orasul natal al marelui scriitor. Atmosfera a fost intretinuta de de muzica buna precum si de programul prezentat de trupa de balet condusa de Ionut Macinic din Ploiesti.

Trebuie sa amintim ca seara a fost o reusita si datorita prezentatorului, actorul Serban Dragusanu, si el membru lions, care prin prestatia sa deosebita  a putut sa adune la licitatia organizata o suma de bani nesperat de mare. Acesti bani vor fi folositi pebtru achizitioarea unor bunuri  (televizor, masa de ping-pong) pentru copii cu probleme educationale din Centrul de Plasament Plopeni, judetul Prahova. Obiectele licitate de participanti au fost executate de acesti copii indrumati de profesori coordonatori din scoala ce face parte din acest Centru de Plasament.

Dupa efortul depus pentru organizarea evenimentului, putem spune ca am fost rasplatiti cu multe multumiri si aprecieri ale prietenilor nostrii lions din tara, care au fost incanati de tot sejurul petrecut la Sinaia.

Cu toata oboseala si stresul inerent la organizarea unui eveniment de anvergura, am fost si noi, membrii clubului lions Ploiesti multumiti de ceea ce am reusit sa facem impreuna, atat pentru evenimentul in sine cat si pentru copiii cu probleme din centrul Plopeni pe care ne dorim sa-i vizitam si cu ocazia Sarbatorilor de Iara din anul acesta, care urmeaza sa vina.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search