AFISE PENTRU PACE Noiembrie 2012

Afise pentru Pace -2012

Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012 a avut loc premierea copiilor participanţi la concursul „AFISE PENTRU PACE”, editia 2012-2013.

Evenimentul care s-a desfasurat la sala Europa a Camerei de Comert si Industrie a judetului Prahova, Str. Cuza Voda, nr.8, et.II, se înscrie pe linia acţiunilor derulate de Asociatia LIONS CLUBS INTERNATIONAL si Asociatia LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA.

A fost ziua in care membrii ai Clubului Lions Ploiesti au premiat  copiii ce au participat si anul acesta la concursul”Afise pentru pace” organizat de Asociatia Lions Club Ploiesti pentru a patra oara.

In urma jurizarii au fost acordate urmatoarele premii:

PREMIUL I- 1000 RON   GAITANARU IULIA, Scoala Rares Voda, Ploiesti

PREMIUL II- 500 RON   ALEXANDRU DANIELA, Scoala Rares Voda, Ploiesti

PREMIUL III- 300 RON  PARASCHIV CATALINA, Scoala Rares Voda, Ploiesti

MENTIUNE-100 RON NICHIFOR IOANA BIANCA, Col.Al.Ioan Cuza, Ploiesti

Pentru a incuraja talentul  copiilor au mai fost acordate un numar de 12 mentiuni pentru participarea la acest concurs:

TUDOR ANCA-MARIA, scoala Ion Ionescu, Valea Calugareasca

AMARIUTII LAURA-CAMELIA, scoala Ion Ionescu, Valea Calugareasca

IONESCU MADALINA, scoala Sf. Vineri, Ploiesti

NICOLAE ANA-MARIA, scoala Rares Voda, Ploiesti

DINESCU STEFANIA, scoala Rares Voda, Ploiesti

GANDORE MIHAI, scoala Rares Voda, Ploiesti

ROSU ANDREEA scoala Rares Voda, Ploiesti

NITA LAURENTIU FLORENTIN, scoala Radu Tudoran, Blejoi

OLTEANU AURA, Col.Jean Monnet, Ploiesti

STOICA LIVIA-MARIA, Col.Mihai Viteazu, Ploiesti

URCAN CRISTIAN ANDREI, Col.Al.Ioan Cuza, Ploiesti

MARIN IULIA LAVINIA, Col.Al.Ioan Cuza, Ploiesti

Concursul „AFISE PENTRU PACE” organizat de clubul Lions Ploiesti, s-a adresat si anul acesta copiilor cu vârste între 11-13 ani, din şcoli generale ale Municipilului Ploiesti.

Tema concursului pentru anul lionistic 2012-2013 a fost “ IMAGINE PEACE”. La fel ca in toti anii, concursul a fost piramidal, avind  baza  la nivel de club. Desenul clasat pe locul I va participa la selecţia naţională ce urmeaza sa aiba loc la nivelul Districtului 124 Romania, în data de 10 Noiembrie 2012.

Copiii au primit diplome cadouri din partea organizatorilor. Nu au fost uitate nici doamnele profesoare ce au fost rasplatite cu flori pentru daruirea si pasiunea cu care indruma pasii micilor artisti.

Pacea este una din valorile fundamentale ale omenirii, ce trebuie pastrata si dusa mai departe de catre generatia viitoare reprezentata de copii.

Prin intermediul acestui concurs, copiii au putut sa-si exprime cel mai bine si mai frumos gandurile si trairile lor referitoare la minunatul sentiment de pace.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search