Sedinta Cabinet Constanta Septembrie 2012

SEDINTA CABINET CONSTANTA

An lionistic 2012-2013

Sase membrii ai clubului Lions Ploiesti au paricipat in weekend-ul 21-23 Septembrie 2012 la prima Sedinta de Cabinet din anul lionistic 2012-2013.

Evenimentul de la malul marii a debutat in seara de Vineri, 21 Septembrie prin participarea tuturor membrilor lions din tara prezenti la o seara de opera sustinuta de artistii Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta.

Spectacolul cu opera Nabucco in regia Danielei Vladescu a fost o demonstatie de opera de calitate pusa in scena de interpreti talentanti.

Sedinta de cabinet a avut loc a doua zi intr-o luminoasa si primitoare sala de conferinte a hotelului unde am fost cazati.

Ca o sinteza a celor discutate in cadrul sedintei de cabinet, ar trebui mentinonate principalele proiecte pe care conducerea Districtului 124 Romania le-a propus pentru anul lionistic 2012-2013:

Proiectul presupune organizarea si arhivarea tuturor documentelor si horararilor Districtului 124 Romania, de la infiintare si pana astazi. Acest lucru se doreste a se realiza cu sprijin juridic, pentru  corectitudine si coerenta.

Editarea unui nou numar din anuar, corespunzator datelor reale din District 124 Romania, pentru anul lionistic in curs, va fi posibila prin implicarea activa a cluburilor in tara. Termenul de realizare ar fi pana la a doua Sedinta de Cabinet din Noiembrie 2012.

O tema foarte importanta pentru evolutia Districtului, pentru recunoastarea sa interna si internationala.

Proiectul a fost demarat de catre clubul Diamond din Timisoara, primii profesori instruiti cu ajutorul manualelor in limba germana urmand sa devina la randul lor instructori la scolile unde isi desfasoara activitatea.

Proiectul continua cu traducerea manualelor si incercarea de implementare in mai multe regiuni din tara.

De ramarcat si problema comunicarii ridicata la sedinta. Aceasta este intr-adevar extrem de importanta la toate nivelele, de la Club la Zona , Regiune si District. Cunoscandu-se problemele, activitatile, propunerile pe care membrii lions din tara le au, fiecare la nivelul sau, Districtul va creste valoric foarte mult.

La Sedinta de Cabinet au participat si membrii Leo care si-au expus proiectele pentru noul an lionistic. Membrii Leo au participat si vor participa la sedintele Membrilor Lions, au avut si vor avea actiuni impreuna, astfel ca putem vorbi despre „Leo vizibil pentru Lions”.

Seara festiva de Sambata, 22 Septembrie a fost dedicata si aniversarii a 20 de ani de existenta pentru Clubul Lions Constanta.

Uram si noi Clubului din Constanta viata lunga si La Multi Ani !, multumindu-le pentru efortul de a fi gazdele Sedintei de Cabinet dar si pentru o seara minunata de opera pe care ne-au oferit-o.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search