Plantare arbori si arbusti Aprilie 2012

Plantare arbori si arbusti la Ploiesti

          Asociatia Lions District 124 Romania a ales luna Aprilie pentru derularea proiectului de Plantare Arbori si Arbusti. Acesta este deja unul dintre programele nationale ale organizatiei.

A proteja mediul si a derula actiuni ce au ca scop imbunatatirea calitatii vietii  in  comunitatea unde ne desfasuram activitatea sau in locurile afectate de dezastre naturale sau defrisari necontrolate este unul din telurile membrilor Lions.

          Asociatia Lions Club Ploiesti, alaturi de elevii din clasa aVIII-a A de la Scoala Sfantul Vasile din Ploiesti  s-au intors si anul acesta in parcul Cina  din Ploiesti,unde si anul trecut au plantat 20 de puieti de tei.

          Copiii, alaturi de doamna diriginta Roxana Iordache, dar si de  membrii clubului din Ploiesti au derulat aceasta activitate marti, 3 Aprilie 2012, in saptamana denumita  “Scoala altfel”. Acum ei  au plantat 15 puieti de catalpa, in speranta ca locul  se va umple de verdeata , ca pomisorii saditi acum cu grija vor deveni  peste ani copaci vigurosi  si vor infrumuseta parcul.

Ziua plina de soare, primavara din sufletul si de pe chipul lor, bucuria de a fi impreuna si de a petrece clipe minunate in aer curat, magia ultimelor zile din clasa a VIII a, nostalgia si tristetea ascunsa  din ochii doamnei diriginte care isi vedea puii lucrand impreuna si formand o echipa pentru ca in clipa urmatoare fiecare sa isi aleaga  drumul propriu, totul a transformat acea zi intr-una speciala. Copiii au primit din partea Lions Club Ploiesti sepcute galbene inscriptionate cu sigla Lions.

Sa plantam in sufletul si in inima copiilor nostri ideea de a face fapte bune ,

de a participa activ la viata comunitatii din care fac parte, reprezinta pentru noi speranta ca ei vor deveni adevarati oameni de incredere pentru societate.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2020 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search