LENS Martie 2012

PARTICIPARE LA SEMINAR LENS IN CAMPULUNG MUSCEL

In perioada 17-18 Martie 2012 a avut loc seminarul LENS organizat de Vice Guvernatorul Paul Grecu la Campulung Muscel, judetul Arges.

Acest seminar a fost organizat pentru instruirea membrilor lions care vor fi la conducerea districtului pentru anul lionistic 2012-2013. Coordonatorul seminarului a fost Marius Popa, un prieten foarte bun al fiecarui membru lions din District 124 Romania care a condus foarte bine discutiile si problemele dezvoltate pe parcursul celor doua zile de seminar.

Clubul Lions Ploiesti a fost prezent la seminar prin patru membrii ai sai. Dupa doua zile de discutii, am inteles mai bine obiectivele si spiritul lionistic din tara noastra. Munca in echipa pentru elaborarea actiunilor pentru diferite obiective lionistice a fost o oportunitate pentru noi de a ne gandi ceea ce putem face concret pentru lionism.

La sfarsitul seminarului fiecare dintre noi a identificat mai multe si importante actiuni noi care pot fi facute pentru dezvoltarea si conducerea Districtului 124 Romania si de ce nu a fiecarui club care face parte din acesta.

Colegii nostrii de la Clubul Lions Campulung Muscel au organizat o cina foarte frumoasa, cu mancare si muzica buna. Pentru toata implicarea le multumim foarte mult.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search