Screening oftalmologic Iordacheanu

SCREENING OFTALMOLOGIC, IN COMUNA IORDACHEANU

 

Patru membri ai clubului Lions Ploiesti au participat la un screening de vedere, efectuat pentru copii si parintii acestora in comuna Iordacheanu, judetul Prahova.

Beneficiarii screeningului au fost 50 de persoane, 40 copii si 10 tinere mame. 30% din persoane au fost identificate cu probleme de vedere. Medicul nostru pediatru, dr. Diana Poiana, membra a clubului, a dat scrisori medicale fiecarei persoane cu probleme. Toate aceste persoane au fost indrumate spre cabinete oftalmologice, pentru consult specializat. Aceasta foarte repede, deoarece tratarea la timp a vederii poate duce la corectarea problemelor.

Actiunea din 03 Martie 2012 este prima din seria actiunilor pe care le desfasuram in acest an in cadrul clubului. Aceste actiuni sunt adresate in principal copiilor scolari si prescolari din judetul Prahova. Speram ca un numar cat mai mare de copii sa beneficieze de acest screening.

Copiii evaluati au fost foarte receptivi si cooperanti, astfel ca actiunea s-a desfasurat corespunzator. La sfarsitul evaluarii ei au primit dulciuri din partea membrilor clubului. Acest moment a fost foarte important pentru copii, ei placand bucurosi si multumiti.

 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.



LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search