Ajutor pentru copii Valea Plopului Noiembrie 2012

AJUTOR PENTRU COPIII DIN VALEA PLOPULUI

 

Asociatia Lions Club Ploiesti a ajuns la asezamantul din Valea Plopului-Valea Screzii in luna noiembrie pentru a realiza un screening pentru diabet, prilej cu care a si donat o cantitate de alimente,fructe si dulciuri necesare ingrijirii zilnice a celor peste 300 de copii aflati aici.Membrii asociatiei noastre au fost impresionati de devotamentul si daruirea oamenilor care alaturi de parintele Tanase sunt ca niste adevarati parinti pentru micutii fara de casa.

In luna decembrie 2011,intr-o zi nefericita de 13 ,un incendiu nemilos produs de o defectiune a circuitului electric a distrus cantina,bucataria,depozitul de alimente si un birou.Impresionati de necazul ce s-a abatut asupra lor,foarte multi oameni,dar si asociatii,fundatii,companii au donat bani,au organizat campanii pentru ajutorarea acestora.In astfel de momente nu poti ramane insensibil la durerea si suferinta celor care oricum erau intr-o situatie destul de grea.

Membrii Lions Club Ploiesti au mers din nou la Valea Plopului si au donat un aragaz si un frigider ,deoarece in timpul incendiului au fost distruse foarte multe bunuri.

S-au bucurat de gestul nostru,au primit cu bucurie darul si ne-au demonstrat inca o data ca pot invinge orice moment dificil ce apare in viata unei comunitati. Puterea lor de a lua totul de la capat si de a recladi ce s-a naruit intr-o clipa este un adevarat exemplu pentru noi si un motiv de a merge mai departe in actiunile noastre.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search