Revelion Lions Ianuarie 2012

Revelion Lions 2012

In perioada 20-22 ianuarie 2012 a avut loc la Poiana Brasov a treia sedinta de cabinet a Guvernatorului, prilej cu care membrii din tara care au participat, au sarbatorit si revelionul Lions.

            Seara de vineri 20 Ianuarie a fost un moment de bucurie si prietenie pentru cei care au ajuns din toate colturile tarii, un ragaz de a depana fiecare din povestile lor de la cluburi, ce actiuni au realizat in perioada sarbatorilor.

            Sambata dimineata a avut loc Sedinta de cabinet. Guvernatorul Districtului D 124 Romania a prezentat raportul privind activitatea derulata de la ultima intalnire: infiintari de noi cluburi la Bucuresti si Barlad, un club de doamne la Bacau, actiuni cu ocazia zilei Mondiale a Diabetului, un program de strangere de fonduri in colaborare cu casa regala, infiintarea unei noi biblioteci francofone la Campulung Muscel.

            Doamna Rodica Dacin a facut o scurta prezentare a actiunilor derulate de cluburile de la Oradea in perioada sarbatorilor de iarna; fondurile adunate de la o piesa de teatru jucata de actorii Teatrului din Oradea au fost destinate mobilarii unei sali de clasa din “Casa Minunata”, a 4-a editie a Concertului pentru copiii diabetici, spectacole de caritate, masa de Craciun pentru 200 de persoane, organizarea unei tabere de traditii populare pentru 16 copii din Bihor.

      Paul Grecu si Mirela Grigorovici, cei care vor urma Guvernatorului Ionel Lupu si-au exprimat dorinta  de a avea o comunicare cat mai buna cu presedintii de cluburi si de zona dar si cu cei de regiune. Implicarea cat mai activa a acestora in sustinerea si derularea programelor impreuna cu viitorii guvernatori vor avea ca efect mentinerea stabilitatii cluburilor, cresterea efectivelor, dar si actiuni cat mai numeroase destinate celor care au intr-adevar nevoie de sprijinul Lions.

            Daniela Holzheimer a facut o scurta prezentare a programului Lions Quest – un program educational destinat tinerilor intre 4-18 ani pentru dobandirea de aptitudini sociale de baza(ascultare,comunicare,rezolvare conflicte) in scopul reducerii problemelor de comportament, imbunatatire rezultate scolare si a comportamentului social, dar a anuntat si vizita vicepresedintelui international Wayne Madden in Romania in perioada 25-29 marie 2012. Acesta a promis ca va ajunge in tara noastra in urma invitatiei lansate de Daniela la Conventia  Internationala de la Seattle de anul trecut.

            Seara de sambata a fost seara Revelionului Lions. Atmosfera a fost insufletita de prezenta perechii de neegalat a teatrului romanesc de revista: Stela Popescu  si Alexandru Arsinel, care i-au delectat pe cei prezenti cu spiritul lor vesnic tanar si plin de viata. A fost organizata si o tombola cu premii pentru stangerea de fonduri destinate actiunilor Lions derulate de District, s-au licitat diverse obiecte de arta, dar si desenele participante la Concursul “Afise pentru Pace” .

Seara s-a incheiat in acordurile fermecatoare ale muzicii de vals, cu un frumos concurs de dans unde

s-au inscris cateva echipe formate din membrii Lions.

            Si in acest an ,Revelionul a fost un prilej de bucurie si reintalnire a vechilor prieteni, de acceptare in marea familie Lions ai noilor membrii ai cluburilor abia infiintate.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2020 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search