Sedinta Cabinet Buzau Septembrie 2011

“Parfum de toamna buzoiana”

            Prima sedinta de cabinet din anul lionistic 2011-2012 a avut loc in perioada 16-18 septembrie la Sarata-Monteoru.  Au participat membrii Lions din aproape toate zonele tarii unde cluburile activeaza si desfasoara activitati.

                Lions Club Ploiesti a participat la acest eveniment prin membrii sai care s-au bucurat de ospitalitatea si prietenia Clubului din Buzau ce s-a ocupat de organizarea acestei reuniuni. Seara de vineri a fost destinata revederii dupa o vara calduroasa si plina de evenimente.

                Sambata,17 septembrie 2011 s-a desfasurat sedinta de cabinet unde Guvernatorul Ionel Lupu a prezentat programul sau de guvernare pentru anul lionistic 2011-2012. Tema sa este “Servim din suflet”,indemnand in acest fel pe toti membrii ce vor desfasura activitati sa se implice in mentinerea cluburilor cat mai unite, dezvoltarea in continuare a unor relatii de prietenie intre membrii ce vor avea ca rezultat actiuni minunate destinate oamenilor aflati in dificultate.

                La sedinta au fost prezenti si o parte din organizatorii LEF 2011-presedinte Agnes Kozma, vicepresedinte Vlad Mihaescu. Acestia au adus multumirile lor membrilor si cluburilor Lions ce au sustinut si au acordat sprijin pentru organizarea Forumului European Leo ce a avut loc in premiera la Sibiu in perioada 13-20 august 2011. Actiunile derulate cu ocazia forumului au demonstrat inca o data ca tinerii reprezinta o forta ,ca ei sunt viitorul si ca entuziasmul varstei si sufletul curat pot schimba macar putin lumea. Astfel,in perioada desfasurarii forumului au organizat o actiune de plantare arbori, dar si un concert caritabil sustinut de Paula Seling,o adevarata incantare pentru cei prezenti -fondurile adunate fiind destinate infiintarii primei scoli de dresaj canin pentru nevazatori din Romania.

                Pentru acest an lionistic vor fi continuate programele nationale derulate pana acum :

Presedintii de Cluburi si de zone au prezentat fiecare actiunile derulate pe timpul verii care au fost in numar destul de mare(tabara pentru copii insulino-dependenti de la Bacau, tabara de matematica de la Campulung-Muscel, tabara de olarit de la Nucsoara pentru copii nevazatori, campionat de tenis,sprijin acordat copiilor cu nevoi speciale).

Ziua de sambata s-a incheiat cu chartarea noului Club Leo “Grifon” Buzau. Membrii clubului sunt  tineri din licee buzoiene ce isi doresc implicarea cat mai activa in viata comunitatii din care fac parte. Ei au derulat deja actiuni pe care le-au si prezentat celor care au luat parte la ceremonia festiva

Seara s-a terminat cu o frumoasa petrecere in aer liber organizata de gazdele noastre sub deviza ”Parfum de toamna buzoiana”,prilej cu care cei prezenti au legat noi prietenii,  au impartasit din experienta fiecarui club in desfasurarea actiunilor.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search