Actiuni Iulie-Septembrie 2011

ACTIUNI LIONS CLUB PLOIESTI

-Iulie, August , Septembrie 2011-

Tabara a fost gratuita, costurile privind cazarea, masa, profesorii, drumetiile au fost suportate de clubul Lions “Negru Voda” din Campulung Muscel. Transportul a fost asigurat de catre clubul Lions din Ploiesti.

Copiii au fost foarte multumiti si incantati de zilele petrecute in tabara, atat pentru exercitiile de matematica de nivel de olimpiada pe care le-au rezolvat impreuna cu domnul professor Cicu Ion, cat si pentru programul de drumetii si distractie oferit de organizatori.

Multumim Clubului Lions din Campulung pentru ca ne-au oferit posibilitatea participarii in acesta tabara.

Aflat in vacanta, Marius impreuna cu o colega de la Liceul de Arta din Ploiesti ce studiaza vioara in Romania, au organizat un recital pentru prieteni si oameni apropiati lor ce ii sustin in drumul deloc usor catre implinirea unui frumos vis.

Acest recital a avut loc la Muzeul de Arta din Ploiesti,monument de arhitectura de valoare nationala ,inscrisa pe lista monumentelor  istorice,situat  in centrul municipiului, pe “Bulevardul Castanilor”.

Cei doi tineri talentati au transformat timpul petrecut in aceasta locatie     intr-un moment de relaxare si detasare fata de tumultul vietii cotidiene,purtand auditorii in lumea magnifica a muzicii,a sunetelor, a poeziei si a visarii.

Aici sunt ingrijiti un numar de 20 de copii sub 2 ani, dar si 60 de copii cu varsta mai mare de 2 ani.

Membrii Lions Club Ploiesti au mers in acest centru si au oferit pentru ingrijirea acestor copii cu nevoi speciale 24 de baxuri cu scutece de unica folosinta ,acestea fiind absolut necesare pentru igiena lor zilnica.

        Si in aceasta toamna ,Marius a primit banii necesari pentru a continua studiile ,taxa pentru cel de-al doilea an fiind de 6 000 de euro.

        Lions Club Ploiesti incurajeaza talentul si daruirea acestui tanar artist pentru muzica,pentru instrumentul care i-a adus atatea satisfactii in concursurile  deja  castigate pana acum.El reuseste sa-si promoveze tara peste hotare alaturi de colegii sai din Romania ,dar si din alte state.

        Performanta lui Marius de a ajunge sa studieze intr-un loc in care muzica este pretutindeni si in sufletul tuturor este o adevarata incantare pentru Clubul Lions din Ploiesti. Speram ca visul lui de a canta pe marile scene alaturi de artisti valorosi ai lumii muzicale  sa devina realitate.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search