Cadouri de craciun Iordacheanu Decembrie 2011

Cadouri de Craciun

          Craciunul este pentru fiecare dintre noi momentul de bucurie si implinire, de apropiere si reunire in jurul familiei si a minunatului brad. Este vremea colindelor in miezul iernii cand totul rasuna de glasurile zglobii ale copiilor ce colinda veseli si jucausi.

          De Craciun, fiecare dintre noi poate fi mai bun, mai iertator, mai darnic, mai apropiat de semenii lui. Bucuria de a darui din ce este al tau si de a-l imparti cu cei ce au nevoie de sprijinul tau este nemasurata.

          Asociatia Lions Club Ploiesti a oferit si in acest an daruri de  Craciun unui numar de 20 de familii si copiilor lor din comuna Iordachianu, sat Mocesti, jud.Prahova, un loc aflat la 20 de kilometrii de Ploiesti, unde oamenii isi vad linistiti de viata si de necazurile lor.

          Pe data de 20 decembrie 2011, in ajunul Craciunului, am pregatit pachete pentru fiecare familie cu alimente, dar si pentru copiii lor cu fructe, dulciuri, o mica jucarie si reviste si am pornit spre localitatea cu oameni buni si nerabdatori ca si pentru ei sa soseasca Mos Craciun.

          Am ajuns cu darurile pregatite. Parinti si copii ne asteptau intr-o cladire pusa la dispozitie de un membru al clubului nostru,  care ajutat de familia acestuia a pregatit sala de parca Mosul era in preajma si era si el asteptat acolo. Un bradut frumos impodobit isi spunea si el povestea taina raspandind mirosul de padure si de colinde. El lumina sala aceea micuta plina de sufletele minunate ale copiilor.Vocile curate si pline de emotie  ale micutilor ce spuneau poezii pentru Mos Craciun sau despre omul de zapada se faceau auzite in locul acela in care si noi, membrii Lions faceam parte din familia lor. Copiii mai mari au cantat colinde, vestind cu farmec si bucurie frumoasa sarbatoare ce se apropia.

          Am impartit cadourile si cu ele si o parte din sufletul nostrum. Am primit ca pe un dar de Craciun privirile calde si fericite ale copiilor si mici si mari, dar si ale parintilor lor ce ii vedeau pe acestia nerabdatori sa vada ce a pus Mosul in punguta lor.

          Si anul acesta , Craciunul ne-a dovedit inca o data noua, membrilor Lions Club Ploiesti ca, daca pui suflet si daruire in ceea ce faci poti darui momente frumoase celor din jurul tau, iar bucuria lor este cea mai mare implinire a noastra.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search