Timisoara Noiembrie 2011

“EMOTIE DE TOAMNA”

            La vremea cand “toata lumina prinde rugina”cluburile Lions din Timisoara va asteapta la cea de-a doua sedinta de cabinet a Guvernatorului.

Asa a inceput invitatia prietenilor Lions de la Timisoara catre toti membrii din tara care au dorit sa participe la intalnirea din orasul de pe Bega in perioada 4-6 noiembrie 2011.

            Lions Club Timisoara si Lions Club Iris au deschis intalnirea cu o seara speciala,seara Balului de Caritate. Intr-o atmosfera calda si prietenoasa s-a desfasurat si licitatia unor obiecte de arta, fondurile obtinute fiind folosite pentru modernizarea Clinicii Oftalmologice mobile, dar si pentru sponsorizarea Spitalului judetean Timisoara cu aparate destinate urgentelor cardio-vasculare.

            Sambata, 5 noiembrie s-a desfasurat sedinta de cabinet. In deschiderea acesteia au luat cuvantul guvernatorul Ionel Lupu care a prezentat raportul sau de activitate pentru perioada ce a trecut de la ultima intalnire de la Buzau. Coordonatele sale pentru acest an sunt:consolidarea relatiilor cu prietenii de pretutindeni in special cu cei din Districtul 103, vizita la casa regala dar si promovarea lionismului in Romania prin realizarea unui spot publicitar pentru afi difuzat in media.

            Rodica Dacin, Imediat Past District Guvernator a intervenit subliniind faptul ca fiind prieteni  putem sa daruim sub semnul caritatii si astfel sa progresam.

            Paul Grecu si Mirela Grigorovici, cei doi vicepresedinti ai cabinetului si-au expus ideile despre ceea ce inseamna pentru fiecare dintre ei apartenenta la aceasta minunata familie LIONS: respect si armonie, consideratie, sentiment de stima; de pretuire fata de cineva sau de ceva, bucuria de a fi de folos celor din jur.

            Au fost prezentate 5 propuneri de proiecte nationale:

Participantii la Senior Lions Leadership Insitute de la Maastricht au adus in atentia celor prezenti momente deosebit de interesante  si importanta participarii delegatiei tarii noastre la o astfel de intalnire: lumea lionistica din Europa este foarte incantata  de reprezentantii din Romania care stiu sa isi promoveze tara si valorile ei peste hotare cu mandrie si cu bucurie.

Presedintii de Zona si Regiune au subliniat rolul si necesitatea implicarii acestora in viata cluburilor, atat a celor existente cat si acelor nou infiintate.

In luna noiembrie se vor desfasura actiuni de catre toate cluburile Lions din Romania, pentru a marca ziua internationala a diabetului,14 noiembrie, prin iluminarea in albastru a unor cladiri reprezentative, lansare de baloane albastre, actiuni de screening pentru diabet prin testarea gratuita a glicemiei dar si tabere pentru copii diabetici sau concertul pentru copiii diabetici(desfasurat la Oradea).

Seara de sambata a fost seara prieteniei si a bucuriei de a face parte dintr-o mare organizatie umanitara. O seara in care folclorul autentic cu dansuri si cantece din Banat ne-au facut sa fim mandri ca suntem romani .

Le multumim organizatorilor de la Timisoara pentru o adevarata seara cu “emotii de toamna”in care membrii din toate colturile tarii au facut parte din aceeasi familie.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2023 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search