Premiere concurs afise pentru pace 2011-2012 Octombrie

Sambata, 29 Octombrie 2011. O zi superba de toamna tarzie cu raze de soare timide ce trimit surasul lor tainic peste valul de bruma argintie ce acopera pamantul, iarba, florile, copacii. O dimineata racoroasa ce prevesteste parca sfarsitul toamnei si totusi o dimineata plina de caldura din sufletele noastre.Este ziua in care vom premia copiii ce au participat si anul acesta la concursul”Afise pentru pace” organizat de Asociatia Lions Club Ploiesti pentru a treia oara.

Evenimentul a fost gazduit la Sala Polivalenta a Camerei de Comert si Industrie Prahova, o sala deosebit de frumoasa si eleganta , ce a primit si anul acesta pe copiii participanti si desenele lor.

In urma jurizarii au fost acordate urmatoarele premii:

Premiul I-Bruma Vlad Beniamin-CN AL.I. Cuza Ploiesti-clasa a VI-a

Premiul II –Panait Marian-Sc.Rares Voda-clasa a VII-a

Premiul III-Ionescu Madalina-Sc.Sfanta Vineri-clasa a VI-a

Mentiune-Cernamorcenco Rebeca –Sc.Rares Voda-cls a –VII-a

Pentru a incuraja talentul copiilor au mai fost acordate un numar de 11 mentiuni pentru participarea la acest concurs:

1.Avram Ana-Maria-Sc.”Rares Voda”-cls.a-VII-a

2.Grama Iulia- Sc.”Rares Voda”- cls.a-VII-a

3.Lupu Daniela Anda-Lic.Al.I.Cuza”- cls.a-VI-a

4.Sirbu Alexandra-Sc.”Sf.Vineri”- cls.a-VI-a

5.Kelesidis Alexandra- Sc.”Rares Voda”-cls.a-VIII-a

6.Vidan Robert- Sc.”Rares Voda”-cls.a-VII-a

7.Olteanu Andreea-Sc.”Radu Stanian”- cls.a-VII-a

8.Cernat Alexandra- Sc.”Rares Voda”- cls.a-VII-a

9.Mirea Ana-Maria- Sc.”Rares Voda”- cls.a-VII-a

10.Constantin Alexandru - Sc.”Rares Voda”- cls.a-VI-a

11.Neacsu Adrian - Sc.”Rares Voda”- cls.a-VI-a

Premierea a inceput cu intonarea imnurilor SUA si al Romaniei,dar si imnul Lions si al Leo. Presedintele Lions Club Ploiesti pentru anul 2011-2012,doamna Carmen Tache a prezentat participantilor actiunile derulate de asociatie in anul 2011 si anume:actiunea de plantare arbori si arbusti desfasurata in luna aprilie cu copiii de la Scoala “Sfantul Vasile” din Ploiesti ,actiunea de 1 iunie desfasurata la Valea Calugareasca ,unde s-a organizat “Festivalul copilariei”,dar si actiunea de screening oftalmologic desfasurata in luna octombrie pentru copiii de clasa I a din Blejoi.

Si cum tema evenimentului era premierea concursului “Afise pentru pace”,copiii au revazut desenele castigatoare din editiile trecute de la Ploiesti,dar si pe cele care au castigat concursul la nivel international in anul lionistic 2010-2011.Ei au fost impresionati in mod placut de adevaratele opere de arta ale copiilor ce au castigat ultima editie a concursului.

Copiii si-au primit diplomele si mici cadouri din partea organizatorilor ,ceea ce i-a incantat nespus .Nu au fost uitate nici doamnele profesoare ce au fost rasplatite cu flori pentru daruirea si pasiunea cu care indruma pasii micilor artisti.

Concursul “Afise pentru pace”organizat de Clubul Lions Ploiesti se bucura in fiecare an de participarea copiilor din scoli din Ploiesti.Lucrarile acestora sunt din ce in ce mai bune,ceea ce demonstreza interesul si motivarea ce insufleteste imaginatia lor pentru a-si exprima cat mai frumos gandurile si trairile fata de minunatul sentiment de pace.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2024 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search