Diabet Decembrie 2010

Am revenit la copiii de la “Raza de soare”

            1 decembrie 2010. O zi mohorata, ploioasa si rece, dar pentru ca deja era stabilit programul pentru acea zi, membrii echipei Lions Club Ploiesti au pornit dis de dimineata catre copiii de la Complexul de Servicii Comunitare “Raza de Soare” din orasul Baicoi. 22 de copii sunt asistati in acest centru -11 fete si 11 baieti cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani.

          Am revenit cu drag la acesti copii, anul acesta fiind insotiti si de doamna doctor Visan Angelica ce a facut un consult medical copiilor, dar si recoltarea glicemiei pentru a depista eventuale probleme in randul micutilor si a le trata din timp. Copiii au fost curajosi, mica intepatura fiind transformata intr-o  poveste de o doamna asistenta Iuliana Gheorghe, draguta si prietenoasa. Doamna directoare  a Centrului, Letitia Musat, ca o adevarata mama pentru puii ei, a stat printre copii incurajandu-i. Din fericire testele efectuate au evidentiat valori normale pentru varsta lor, dar si o stare de sanatate buna a copiilor, acestia fiind ingrijiti de un personal devotat si intelegator, dornic de a crea un climat cat mai apropiat de cel familial.

          Si pentru ca Mos Nicolae era prin preajma, copiii au primit dulciuri si cadouri ce au adus pentru o clipa bucurie si incantare pe chipurile lor .

          Copiii au fost fericiti si multumiti, iar speranta ca mosul le-a ascultat dorintele si a indeplinit macar o parte din ele a  patruns in inimile lor si le-a facut sa bata mai cu putere.

          Ziua mohorata si rece la inceput s-a transformat pentru noi, membrii echipei Lions Club Ploiesti intr-o zi plina de caldura si bucurie transmise de chipurile fericite ale micutilor.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search