Bistrita August 2010

Bistrita-Prima reuniune a Cabinetului Guvernatorului din anul

lionistic 2010-2011

          In perioada 27-29 august 2010 a avut loc prima sedinta de cabinet a Guvernatorului din anul lionistic 2010-2011 la care au participat aproximativ 50 membrii Lions (ofiteri ai Cabinetului, reprezentanti ai cluburilor si 2 invitati:Peter Maricusa-Ungaria si B.Zoltan-Rotary Bistrita).

        DG Rodica Dacin a prezentat cateva impresii in urma participarii in perioada 29 iunie-02 iulie 2010 la Conventia Internationala Lions ce a avut loc la Sydney-Australia.

        Tema prezidentiala a acestui an lionistic este “UN FAR AL SPERANTEI”. Acest logo corespunde demararii unor actiuni in directia cresterii serviciilor umanitare precum si o implicare mai puternica a membrilor Lions in astfel de actiuni.

Actiunile nationale Lions pentru anul 2010-2011 vor fi sprijinite de Lions Club International in urmatoarele directii:

-implementarea Zilelor Globale de Actiune;

-incurajarea cluburilor pentru a semna Primul Angajament Service;

-citirea si propagarea noutatilor privind Blogul Service al Presedintelui International;

-asigurarea si furnizarea de informatii si material pentru evaluarea nevoilor service.

        In Districtul D124 Romania, numeroase cluburi Lions si Leo au fost implicate in organizarea si derularea unor actiuni pentru ajutorarea si sprijinirea sinistratilor din Moldova in urma inundatiilor produse in aceasta regiune.

 

Programele ce se vor derula in continuare sunt planificate astfel:

  • Octombrie 2010 - Proiecte privind sanatatea vederii si munca cu persoanele cu deficient de vedere;
  • Decembrie/Ianuarie 2010 - Proiecte de colectare si distribuire alimente;
  • Aprilie 2010 - Protejarea Planetei/proiecte ce imbunatatesc mediul sau il protejeaza.

        Obiectivele pentru acest an lionistic se refera la mentinerea numarului de membrii ai Districtului  si cresterea acestuia prin infiintarea a 7 noi cluburi, dar si atragerea de noi membrii in cluburile deja existente, o mai buna comunicare intre cluburi pentru derularea programelor propuse, dar si evidentierea celor implicati si cu rezultate foarte bune pentru a stimula  initiativa si competitia.

        Multumim Clubul Lions Bistrita care a contribuit la organizarea reuniunii intr-un cadru natural minunat, ceea  ce a facut ca zilele petrecute impreuna sa ramana de neuitat pentru toti cei prezenti .

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search