Asociatia Lions Club Ploiesti a fost prezenta prin participarea mai multor membri ai sai la REVELIONUL LIONISTIC 2010, care a avut loc la Alba Iulia, sambata 16 ianuarie 2010. Odata cu acest eveniment s-a desfasurat si a patra Sedinta de Cabinet a Guvernatorului.

Evenimentele organizate la Alba Iulia au fost o reusita, iar pentru aceasta, trebuie sa multumim gazdelor, membrii CLUBULUI LIONS ALBA IULIA, precum si organizatorilor din partea DISTRICTULUI 124 ROMANIA.

Programul a inceput in seara de vineri 15 ianuarie 2010, la Cetate, cu onorul prezentat de garda de onoare lionistilor, ridicarea steagului Lions pe catarg, salvele de tun, defilarea garzii precum si o demonstratie de echitatie . In continuare cei prezenti au vizitat o parte din Traseul celor trei fortificatii, precum si cateva sali amenajate din Cetate. Toate acestea au facut ca seara de vineri sa ramana o amintire placuta pentru cei prezenti.

Dupa sedinta de Cabinet, seara de sambata a fost dedicata Revelionului lionistic, respectiv bunei dispozitii si distractiei.

Participantii au avut parte de moment  inedite, precum o parada a palariilor la care au participat foarte multi din cei prezenti, purtand atat palarii de gala cat si unele nastrusnice, spre amuzamenteul spectatorilor. Multe dintre acestea au avut si cate o istorioara foarte vesela. Au existat deasemenea si momente artistice deosebite, ca si prezenta mult apreciata a "corului" Gninic, format din membri clubului local la care s-au alaturat membri din district.
Programul organizat de catre reprezentantii clubului local, precum si cel organizat de district au facut ca evenimentul sa fie o reusita, fiind apreciat de toti participantii.

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2022 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search