AJUTOR PENTRU COPIII DIN VALEA PLOPULUI

Lions Club Ploiesti impreuna cu Lions Club Bucuresti Decan au ajuns la asezamantul din Valea Plopului-Valea Screzii in luna Decembrie  pentru a realiza un screening oftalmologic si un screening pentru diabets, prilej cu care au si donat o cantitate de alimente,fructe si dulciuri necesare ingrijirii zilnice a celor peste 300 de copii aflati aici.

 

Membrii lions prezenti au fost impresionati de devotamentul si daruirea oamenilor care alaturi de parintele Tanase sunt ca niste adevarati parinti pentru micutii fara de casa.

 

Asociatia ProVita-pentru Nascuti si Nenascuti reprezinta lupta pentru viata a unui om a carui menire este de a readuce speranta in sufletul unor copii lipsiti de aparare si iubire, lipsiti de dragostea parinteasca si de bucuria unui camin adevarat .

 

Parintele Tanase, tata a sase copii a inceput un adevarat razboi impotriva avortului, iar mamele pe care le convingea sa-si nasca pruncii ii lasau in grija lui. De mai bine de 20 de ani are grija de copiii abandonati, de copiii fara parinti, de tinerii alungati din caminele de copii. 

 

Aici la Valea Plopului –Valea Screzii este o altfel de lume, unde egoismul nu exista, unde oamenii din comunitate sustin efortul parintelui luand in casele lor copii pentru a- i ingriji si a le oferi dragostea lor.

 

Au fost evaluati 120 de copii si adulti supraveghetori, 15% dintre acestia fiind inregistrati cu probleme de vedere.

 

Copiii si personalul  s-au bucurat de gestul nostru, au primit cu bucurie darurile si ne-au impresinat prin veselia lor de fiecare zi si puterea de a merge mai departe.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery
 

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search