AFIȘE PENTRU PACE LA PLOIEȘTI – VIITORUL PACII!

Sâmbătă, 28 Octombrie 2017, ora 1100, a avut loc premierea copiilor participanți la concursul „AFIȘE PENTRU PACE”, ediția 2017-2018.

Evenimentul s-a desfașurat  la sala Europa a Camerei de Comert si Industrie a județului Prahova și se înscrie pe linia acţiunilor derulate de LIONS CLUBS INTERNATIONAL și  LIONS CLUBS DISTRICT 124 ROMANIA.

Lions Club Ploiești a organizat și in acest an Concursul „AFISE PENTRU PACE”, aceasta acțiune devenind deja o tradiție deoarece este in al optulea an de derulare.

Concursul „AFISE PENTRU PACE”, s-a adresat și anul acesta copiilor cu vârste între 11-13 ani, din Scoli Generale si Colegii ale judetului Prahova.

Tema concursului pentru anul lionistic 20174-2018 a fost “ THE FUTURE OF PEACE”.

La fel ca in toți anii, concursul a fost piramidal, avand baza la nivel de club.

 

În urma jurizării desenelor primite, au fost acordate următoarele premii:

PREMIUL I- 1000 RON   RACARU FLORENTINA MIRELA, Scoala Gimnaziala Nicolae Iorga, Ploiesti

PREMIUL II  - 500 RON   SLOBOZEANU IARINA LIVIA, Colegiul National Mihai Viteazul, Ploiesti

PREMIUL III - 300 RON  BUCUR MARA,  Colegiul National Mihai Viteazul, Ploiesti

MENTIUNE  - 100 RON  CAPITANU IULIA, Liceul Tehnologic Constantin Cantacuzino Baicoi

În afara acestor premii, s-au mai acordat un număr de 14 Certificate de Apreciere in valoare de cate 50 lei, pentru a încuraja participarea şi pe viitor a copiilor la astfel de acţiuni.

Lions Ploiești, subscrie la misiunea globala a organizatiei: crearea si mentinerea, in scopul ajutorului umanitar, a unui spirit de comunitate intre oameni, prin intermediul voluntariatului, prin implicarea in comunitate si prin cooperarea la nivel international.

Pacea este una din valorile fundamentale ale omenirii, ce trebuie pastrata si dusa mai departe de catre generatia viitoare reprezentata de copii.

Prin intermediul acestui concurs, copiii au putut sa-si exprime cel mai bine si mai frumos gandurile si trairile lor referitoare la minunatul sentiment de pace.

RSS
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Powered by Phoca Gallery

LIONS

Lions Clubs International reprezinta cea mai mare organizatie pentru servicii umanitare din lume, formata din oameni cu o pozitie sociala si morala recunoscute, capabili de a imbunatati soarta celor nevoiasi, uniti prin prietenie si animati de dorinta de a servi.LIONS PLOIESTI

Lions Club Ploiesti


©2019 LIONS CLUB PLOIESTI - Designed by LIONS 2017

Search